GLASSVEGGER

Vi leverer glassvegger til både hjem og kontor. Kombinasjonen av topp moderne løsning og estetikk appellerer svært ofte.

Formålet er å skille eller lydisolere rom på steder som kontorer, kjøpesentre, hoteller, messesentre, men også privat interiør i leiligheter eller hus.

Våre produkter er perfekte for kontorbygg, blant annet på grunn av lydisolasjonen opp til Rw 47 dB. Dette er en ekstremt viktig parameter som gjør at vi kan sikre tilstrekkelig arbeids komfort. Noe som er avgjørende for slike konstruksjoner.

I vårt tilbud finner du dørkarmprofiler for glassdører, monteringslister og monteringsprofiler, men også komplette skyvesystemer for enkelt eller tofløyet dører. Tilbud kompletteres med et bredt spekter av beslag - koblinger, standardlåser og magnetlåser, dørlukkere, håndtak for standard og/eller skyvedører, hengsler for dørkarmer i aluminium, hydrauliske hengsler, og aluminiumsstolper.

Konstruksjonene, spesielt i sort finish, matcher industrielt interiør helt perfekt.

Kontorglass

Vi leverer og monterer et bredt utvalg av skyve dører, hengslet dører og glass felt til kontorer.
Dette er selvfølgelig løsninger som også passer og kan brukes i boliger.

Romdeling og skyvedører i huset

Vi tilbyr glassvegger og romdeling systemer til enhver smak og stil. Vi leverer blant annet skillevegger i de samme profilene og fargene som på våre skyvedørs garderober.