Terrasse og balkong innglassing

Hos oss vår du muligheten til å innglasse hele eller deler av terrassen. Vi tilbyr full og delvis isolerte samt uisolerte løsninger.
I innglassinger fra oss kan du velge blant skyvedører, rammeløse skyvedører, folde dører og flere typer fastefelt og glasstak.

Skyvedør Copal Alu-1

Copal Alu-1 er vårt uisolerte skyvedørs system. Systemet leveres med 5mm herdet glass og tykke og stabile aluminiumsprofiler.
Systemet leveres i std farge hvit og natureloksert aluminium men kan også lakkes i valgfri Ral farge!
Dette systemet kan leveres med lås, slik at du kan holde dine eiendeler i sikkerhet..

Skyvedør Copal Alu-2

Copal Alu-2 er vårt isolerte skyvedørs system. Systemet leveres med 16mm isolert glass og tykke og stabile aluminiumsprofiler.
Systemet leveres i std farge hvit og natureloksert aluminium men kan også lakkes i valgfri Ral farge!
Våre dører leveres med lås, slik at du kan holde dine eiendeler i sikkerhet.

Skyvedør Copal Alu-4

En fullt innglasset terrasse gir komfortabel og ubegrenset beundring av naturen. Disse foldedørene gir deg frihet med å åpne terrassen helt når som helst. Dette foldedør systemet er det beste for deg som ønsker mest mulig åpning på varme dager. 

Skyvedør Copal Alu-5

Disse skyvedørene gir deg frihet med å åpne terrassen helt eller delvis når som helst. Systemet er et rammeløst skyvedør system som gir deg mulighet til ubegrenset beundring av naturen.
Den innovative strukturen sammen med den unike funksjonaliteten til innglassingen i det rammeløse systemet gjør at hvert hus ser luksuriøst og moderne ut, og at man kan nyte eksepsjonell komfort ute.

Send oss en forespørsel